Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

maandag 14 mei 2012

Te Funky

Het is fijn om weer naald en draad en stof en een schaar vast te houden in plaats van een afstandsbediening om alle zenders af te zappen op zoek naar licht te verteren pulp.

In de afgelopen paar weken heb ik zo'n beetje het blind zappen van kanaal naar kanaal geperfectioneerd. Oftewel ik weet inmiddels op welke tijd welk programma uitgezonden of herhaald wordt. Mijn favoriet voor televee overdag is 13th street, met Perry Mason, Columbo, Miss Marple en Law en Order in elke variatie. Allemaal herhalingen, ik hoop stiekem dat ze Miami Vice gaan uitzenden. Ik ken ook zo'n beetje de programmering van Animal Planet, Discovery en National Geographic. En als je wil weten wat ze bij Tommy Teleshopping hebben dan moet je bij mij zijn.

Het gaat dus goed hier *grijns*, Strijkijzer en ik zijn nog steeds geen vriendjes. Het branden van de klauwtjes is inmiddels verleden tijd maar hij blijkt niet te huffen. Hoe snel wordt een mens een mietje? Op de foto zie je de voorbereiding van blok 4 van de Funky Chickens van Sindy Rodenmayer van fatcatpatterns.com. Blok 3 ben ik mee bezig met het appliqueren. Blok 5 is inmiddels getekend en de stofjes die ik voor dat blok wil gebruiken zie je ook op de foto. Nu nog kiezen welke ik ga gebruiken.

Het tempo is er een beetje uit maar alle goede dingen komen langzaam toch? Volgende stap is terug achter de naaimachine.