Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

maandag 13 mei 2013

dekentest

Deze meneer is nogal van het opdringerige. Hij kan héél hard en héél lang schreeuwen. Tegen niks in het bijzonder. Kan tegen een muur of het plafond zijn. Of tegen mij. Zijn voorkeur gaat uit naar de badkamer. Galmt lekker denk ik.

Zijn favoriete plekje is héél dicht bij mij. Maakt niet uit hoe klein of groot de ruimte is. Hij ligt bij voorkeur stijf tegen me aan. Hier heeft hij de hele weliswaar opgevouwen, eerste ripple blanket tot zijn beschikking maar nee hij wil op de nieuwe stijf tegen me aan zodat ik bijna geen
volgende keer toch even voetjes wegwerken
armslag heb. Dat stuk grijs onderaan de foto? dat is mijn knie. Hij kan ook tijden lang gefascineerd naar de bewegende draadjes en bollen kijken. En als hij de kans krijgt gaat hij er met bol én deken vandoor.
  
Volgens de dierenarts is hij aan het dementeren. Ik dacht dat ik hem niet goed verstond. Nou laat meneer dan maar van het opdringerige en lawaaiig zijn, dat zijn meer exemplaren in dit huishouden. Met zijn 15 (bijna 16) jaar mag hij wel wat in de war zijn. Zolang hij nog zindelijk is vind ik alles goed.  


11 opmerkingen:

 1. De deken wordt prachtig. Ach, is wat met de kat. Maar je hebt gelijk: zolang hij zindelijk is . . . Je hebt zo'n band met zo'n beestje.
  Je gelooft het nooit maar gisteren [op zoek naar een mail met telefoonnummer] kwam ik die van jou weer tegen. Ik bel je van de week om te horen hoe het met je gaat.
  Groetjes, Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg mooi je dekens en vooral die ene met die 2 grijze tenen erop :-):-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat wordt je deken mooi! Die voeten erop zijn ook leuk. Grappig wat net andere kleuren kunnen doen.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedgekeurd zie ik wel!! Die onderste foto, die met jouw teentjes, daar moet je niet te lang naar kijken want dan word je tureluurs..;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik werd aangetrokken door je mooie deken, mijn complimenten! ik wil er ook graag zo een gaan maken, ik ga je blog even goed lezen. Maar toen werd ook mijn aandacht getrokken door de rode poes en toen ik je verhaal las was dat zo'n herkenning. mijn kat van 18 doet precies hetzelfde en ook onze dierenarts zegt dat het dementie is. maar ook wij denken er precies zo over. dus we blijven hem vertroetelen. groeten Wilma nooij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je dekens worden vrolijk, grappig dat verschil in kleuren de hele deken anders maakt...
  en je hebt gelijk wat je pozebeest betreft, zolang het bij wat schreeuwen blijft...;)
  groetje en tot binnenkort, maar zit momenteel in een hardnekkge verkoudheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A lovely ripple blanket and I love your little friend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat een super mooie deken,die grijze vlekjes staan er ook echt goed bij.O dat zijn je voeten.;0D
  Nee echt hij is super mooi in die regenboog kleuren.
  Gr.Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waanzinnig je deken. Ik zou willen dat ik daar het geduld voor had.
  Het klinkt idd wat stom als je huisdier dementeert, maar ze worden ook bejaard net als wij. Onze buren hadden het met hun hondje, die hebben ze op een gegeven moment in laten slapen. Hij liet zijn ontlasting lopen en kon niet meer alleen zijn dan ging hij heel hard janken, echt heel zielig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige deken wordt dit!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Claim FREE satoshis at Easy Bitcoin Faucet. Up to 33 satoshis every 10 minutes.

  BeantwoordenVerwijderen