Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 9 mei 2014

Farmers Wife (QAL) deel 32

Het moest maar eens afgelopen zijn met het geschuif met stofjes zonder iets te maken en het gelummel. Van stofjes aaien komen geen blokjes af. Heb deze week eens wat stofjes gesneden, malletjes getekend en blokjes van de Farmers Wife in elkaar gezet.

Ik ben iedere keer weer verbaasd hoe leuk een "lelijk" stofje kan staan in een blok. Dat was het geval met de bruinachtige / rodige stof in blok nummer 86 Squash Blossom. Mijn reaktie op dat stofje? IEEEEwwwww, yuk, pffft wat moet ik daar nu mee. Dat was in het vorige blokje waarin ik het gebruikte ook het geval. Een paar goed gekozen stofjes erbij en het lelijke eendje is plots heel mooi. Ha ! Sliep ût! Blokje 79 leek me heel lastig om te doen. Waarom weet ik nu niet meer. Waarschijnlijk omdat het best wel kleine stukjes zijn en best wel veul ook nog. Nummer 70 en 72 waren appeltje-eitje-kat-in-ut-bakkie. Zo gesneden en zo in elkaar.

Teller staat nu op 23 - 4 = 19 te gaan. Eens zien wat voor een gat ik daar de rest van de maand in kan slaan. 

86 Squash Blossom
79 Silver Lane
70 Prairie Queen
72 Railroad