Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

woensdag 25 maart 2015

als eerste over de finish

Oftewel het eerste af gemaakte project van 2015. Hoewel het patroon ingewikkeld lijkt, is het vrij gemakkelijk. Je moet echter wel goed tellen.

Ben er ergens voorjaar 2014 mee begonnen als snel tussendoortje. Beetje vertraging opgelopen door heul veul telfouten en dus uithalen. Waardoor ik op een gegeven moment het in een doos gedaan heb en er tijden niet naar gekeken heb. Maar hij is ruim op tijd af om deze zomer wél te kunnen
dragen.

Hij stond als nummer 3 op mijn lijst van de FAL2015 en dus link ik hem eind kwartaal 1 naar Adrianne van On the Windy Side

Begonnen: voorjaar 2014
Afgemaakt op: 19 februari 2015

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie shawl/of poncho. Daar heb je een mooi stukje werk mee afgeleverd. Veel plezier ermee deze zomer
    groetjes van ALie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met deze AFFO, ziet er heel leuk uit.
    Op naar de volgende.;o))

    Groetjes,
    Marga♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig joh! Wat zal je daar een plezier aan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen