Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 2 september 2011

Farmers Wife QAL deel 7

overzicht week 1 tot en met 6
Beetje genante vertoning is het hier deze vrijdag. Geen blokjes. Alleen een overzicht van de tot nu gemaakte blokjes. Ik vroeg me vorige week nog af hoe het kan dat iemand gewoon géén tijd heeft om "iets" in elkaar te zetten wat zo eenvoudig is als 2 blokjes. Inmiddels ben ik erachter dat zoiets héél goed kan.

Tijdens het beetje als een zoutzak op de bank hangen als het hier rustig was ben ik al rondklikkend op de site van Big Huge Labs terechtgekomen. Ze hebben daar erg leuke dingen om te doen met je foto's. Zo kun je daar tot maximaal 36 foto's in een mozaiek laten zetten zoals ik op de foto hiernaast gedaan heb. Die Mosaicmaker is geweldig speelgoed. Leuk om een overzicht te krijgen van hoe je blokken bij elkaar staan. Je kunt je flickrpagina linken maar ook per url of van je computer. Opslaan op je harde schijf en klaar is het. Én het is gratis!

Ondertussen heb ik nog steeds geen nieuwe blokjes maar wel een leuk overzichtje. Ik vind de keuzes die ik in kleur en blokjes gemaakt heb zo gek nog niet. Sommige blokjes in deze mozaiek zal ik niet naast elkaar houden maar als geheel ben ik denk ik op de goede weg.

Volgende week komen er wél blokjes anders gebeuren er hier ongelukken.

8 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit in de etalage:) mooie blokjes

  goed weekend:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het mooi zo'n overzicht. Bedankt voor de tip. Je blokjes zijn heel mooi bij elkaar passend.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig om ze allemaal bij elkaar te zien, Kathinca! Trouwens, ik vindt het vreselijk lief van je, om het rustig aan te doen zodat ik je een beetje kan inhalen, ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk overzicht heb je gemaakt.
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW ! Schattige blokken ! ;>)
  Hmmm... mag ik meespelen ? Na enkele gesprekken met Valentina, ben ik juist met mijn FW quilt begonnen (blokken 1 & 2 zijn klaar), en nu voel ik al totaal verslaafd. HeeHee.....

  XOXOXOXO
  NADINE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke bedankt voor de tip, {heb er al mee gespeeld} je overzicht ziet er ontzettend leuk uit. Kleurtjes en stofjes doen het echt heel goed samen.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je moet maar denken "de boog kan niet altijd gespannen"
  Op deze manier krijg je toch weer mooi inzicht en inspiratie
  En dat banken gaat wel weer over in steekjes zetten, want als je eenmaal besmet bent kom je niet meer van het lapjesvirus af hihi
  Succes met je quilt in wording
  Het ziet er al super uit!!!!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen