Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

donderdag 5 februari 2015

Ripple Blanket 2

Deze leukerd maak ik voor m'n schoonzusje. Iedere keer dat ze komt aait ze m'n werk en laat subtiel doorschemeren dat ze zoiets moois ook wel lust. Nou ja, zo subtiel was het ook weer niet want ik begreep het en als ik iets nogal over het hoofd zie dan is het subtiele doorschemeringen.

Schoonzusje is eind deze maand jarig. Het zou leuk zijn om deze deken dan af te hebben. Nog 8 keer een kleur wisselen en dan heul veul losse draadjes wegwerken. Kaatje neemt zich altijd voor om dat gelijk te doen omdat het dan niet zo veul is maar tja, haken is toch leuker dus wordt het toch maar uitgesteld totdat het ├ęcht moet gebeuren.

Zo, reclameblokje weer voorbij dus hoppatee terug op de bank, film kijken en haken maar.

4 opmerkingen:

 1. Hij is mooi je deken, en denken dat je schoonzus er erg blij mee is :-)
  Ja die draadjes he ik heb hetzelfde voornemen om ze direct af te werken, maar vergeet dat zoooo snel.
  Dank dat ik vandaag voor dat het volgende deel van de Cal uitkomt toch maar eerst ze moet gaan verstoppen :-)
  Fijn weekend,
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, dat is een lekker werkje voor op de bank. Met van die lekkere kleurtjes. Daar zal ze blij mee zijn straks. Haak ze nog even
  groetjes van Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal ze daar superblij mee zijn. Hij ziet er zo heerlijk vrolijk en warm uit.

  BeantwoordenVerwijderen