Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 31 maart 2015

paars en blauw

De ripple-deken van schoonzusje heeft best wel lang zo opgevouwen op de kast gelegen.  Ze heeft hem dus niet op haar verjaardag gehad maar ietsje veel later. Namelijk vorige week. Het is een enorm ding geworden. Kunnen gemakkelijk een paar kabouters onder. Wij zijn namelijk in niet zo lang, wij als mijn familie maar schoonfamilie ook niet. Kabouter 1 is 7 jaar (of 8 ik ben niet zo goed met leeftijden) en laat eventjes zien hoe groot hij is. GROOT dus.

Schoonzusje is helemaal in de wolken met de deken. Helemaal haar kleurtjes. Daar ben ik blij om want ik vond het enorm moeilijk om alleen maar blauw en paarstinten te gebruiken en daar een beetje een leuk geheel van te maken. Bonte koeien met veul kleur gaat me gemakkelijker af. Missie geslaagd.


Hij stond als nummer 1 op mijn lijst van de FAL2015 en dus link ik hem eind kwartaal 1 naar Adrianne van On the Windy Side

Begonnen: ergens in 2014
Af: 15 maart 2015 

 edit: Schoonzusje meldt net dat kabouter AL 9(!) is. Oeps foutje.
8 opmerkingen:

 1. Ik vind het een te gekke deken geworden.
  Heerlijk hé twee projecten af.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes van je schoonzus haar deken! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, dat is dus affo nummer twee dit jaar. Die had ik dus even gemist. We houden onze adem in voor de volgende....
  groetjes van Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. On Take Free Bitcoin you can get FREE bitcoins. Up to 22 satoshis every 5 minutes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر

  BeantwoordenVerwijderen