Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 8 februari 2011

Geisha update

Mijn Geisha blijkt een snelle tante te zijn. Ze blijkt ook een stuk minder moeilijk in elkaar te zetten dan ik aanvankelijk gedacht had. Toch maakt ze het moeilijk voor me want ik weet niet welke kleuren ik haar waaiers wil maken. Zal ik ze geel doen? Of paars met geel? Of de bruine met de paarse?

De bloem in het haar en de kimono wist ik gelijk. Dat wordt een zelf gemaakte bloemencorsage met veel kralen en blingbling. De kimono zou de paars/roze stof met bladeren worden. Daarom ben ik ook met de rok begonnen. Maar de waaiers? Geen idee. En dan nog dat gekke ding op haar rug, daar heb ik ook geen idee wat ik daarvan wil doen. En ik twijfel ook over de biezen op haar kimono. Suggesties iemand???

Pffft wel vreemd hoor die twijfel ... normaliter ben ik heel erg stellig in m'n beslissingen. 


3 opmerkingen:

 1. Hoy Kathinca, het gaat al snel zie ik...volgens mij is dat "tasje" op de rug altijd zwart.
  Groetjes
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Het werkt verslavend he. Ik heb ook vaak getwijfeld qua stofkeuze, die wel die niet . Maar als het eenmaal loopt gaat het van zelf. Succes m.vr.gr. Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo Kathinca...wat een project is dit zeg...lijkt me een hele klus...maar wat zal het een prachtstuk worden...ben heel benieuwd...en wat een leuk en interessant blog heb je..prachtige creaties staan erop....ben je gelijk aan het "volgen"wil het niet missen... bedankt voor je reactie op mijn blog...en heb inderdaad ook op you tube gekeken en er veel van geleerd...ik geef ook altijd mijn eigen draai aan de "friemeltjes"die ik maak ..(zo heeft de bloem 9 blaadjes inplaats van de traditionele 8) en zal de EBQ niet helemaal volgens patroon gemaakt worden maar dat vind ik juist het leuke aan dingen maken.Succes verder met je mooie geisha en een fijne zondag en groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen