Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 22 maart 2011

Juist Ja ......

Juist ja *grom* Deze foto is vanavond rond 20.30 uur genomen. Het lijkt erger dan het is maar zo begint de fase van "bijna ontploft" altijd.

Om niet gelijk een zootje te maken van de hobbykamer ben ik vanmiddag achter laptopje gaan zitten en toen kwam ik bij http://pennyshands.blogspot.com/. Vreselijk mooie projecten heeft ze en prettig om te lezen ook. En ja toen kwam ik haar beschrijving van een ontzettend leuke hexagon-caddy-pincushion tegen op haar blog. Toen ging ik hopeloos de mist in. Ik heb de volle verpakking cruesli open gemaakt want dat was de enige stevige kartonnen doos in huis. Stofjes uit de kast gerukt en uitgekozen, de rest is keurig weer de kast in. Malletjes getekend. Echtgenoot ging paar boodschapjes halen dus die kreeg de opdracht mee om vooral niet zonder prittstift terug te komen.

De hexagonnengekte lijkt een beetje over of op z'n retour maar deze caddy wil ik toch écht en wel nú maken!

Les geleerd: niet blogs gaan kijken wanneer je net opgeruimd hebt !!!

3 opmerkingen:

 1. Ik had al zo'n bruin vermoeden,haha...
  We zitten teveel achter ons topje,Kathinca.....
  Teveel ideeén.....
  Maar geeft niet als we ze ook maar uitvoeren toch?
  Welterusten voor straks

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmmmm Klaske, wil je me ietsepietsje minder hard uitlachen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jij ook met My Tweets bezig bent. Je bent tot nu toe de eerste die ik 'tegenkom'. Ook op het prikbord heb ik er nog geen berichtje ofzo van iemand op gezien. Jij hebt er ook nog geen fotootje van staan op je blog, of zoek ik niet goed?

  Die lijm bedoelde ik dus ook. Die 'moet' ik ook hebben :-)
  Rechts onderaan op mijn blog heb ik een link staan naar video lessen van Erin Russek op YouTube. Daar heb ik het een en ander eens van bekeken en toen kwam ik dus ook tot de conclusie dat ik lijm moet hebben. Zij laat daar heel goed zien hoe zij haar applicaties samenstelt. Ik vond het erg leerzaam!

  Ik ga de takken borduren en voor de kleine rondjes naast de bloemkelkjes wil ik kekke knoopjes opzoeken. Ik ga er ook geen grote quilt van maken. Als hij af is zet ik er een knalkleur bies omheen en dan nog een flinke rand wit en maak ik er een kussen van. Maar ik wil zeker nog een aantal blokken maken, ik vind haar patronen zo enorm leuk. Ik heb jaar BOM van vorig jaar ook verzameld, maar daar heb ik nog niets mee gedaan.

  En dat speldenkussen is een erge leuke: wil ik ook nog eens maken.. ik wil zo veel :-))) hahaha....

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen