Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 15 maart 2011

Snurkjes
In huize Horderwiek zijn we groot fan van snurkjes doen. Deze oude man van 15 houdt me regelmatig gezelschap in de hobbykamer. Hij ligt dan op 1 van de verhuisdozen onder het werkblad of op de strijkplank.

Aangezien strijkplank bezet is door allemaal stofjes die gestreken moeten worden en sjabloontjes en dergelijke paste meneer er niet meer bij. En blijkbaar was een doos niet goed genoeg vanavond.

Heel stiekem heb ik deze foto gemaakt. Helaas bleef ik niet onopgemerkt want ik struikelde na het foto nemen over de bureaustoel (doh alsof je die niet ziet!). Teun z'n kopje kwam omhoog. Ik kreeg een lichtelijk onvriendelijke blik. Alsof meneer wilde zeggen: "Is het nu afgelopen met het lawaai want ik lig hier te slapen ja!!! En nu opzouten!!!"

Tot uw orders mijnheer Teun! Zo blijkt maar weer, honden hebben een baas en katten personeel.

2 opmerkingen:

  1. Schattige foto Kathinca!! Ik denk dat mijn "Meisje"dan een half kat half hond karakter heeft want zij heeft ook graag personeel hoor en die blikken krijg ik ook bij foto`s..of helemaal geen blikken...oogjes dicht en gewoon doorslapen..gaat ze vanzelf weg met dat apparaat...heerlijk toch die beestjes!!groetjes Francien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, zo herkenbaar. onze poezebeesten worden niet graag gestoord in hun slaapjes. (ik eigenlijk ook niet zo graag, zit ik te bedenken. maar daar wordt minder rekening gehouden als er weer een kat bovenop me springt als ik slaap)

    BeantwoordenVerwijderen