Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

maandag 25 april 2011

In het zonnetje

klik voor een vergroting
Het eerste Tweets blok van Erin Russek heb ik klaar. Technisch gezien is het blok 4 maar ik ben wat later begonnen. Het 2de blok wat ik in elkaar ga zetten is het blok van maart. Eigenlijk werk ik dus achteruit. Nou ja, als het maar af komt. Als je op de foto klikt dan krijg je een vergroting.Wat ik wel een beetje jammer vind is dat hoe goed je camera ook is, de kleuren komen nooit echt zo over als dat ze zijn. Wat ook hier het geval is.

Ik post de blokken ook op de Tweets Flicker pagina, daar heet ik duveltsje. Duveltsje is een ongeveer 12 jaar oude bijnaam van mij. Mij gegeven door mijn lief waarmee ik toen net verkering had na onze eerste fikse ruzie. Het klinkt misschien raar maar ik ben erg gehecht aan deze bijnaam. Als je die ergens elders op het internet tegenkomt dan is de kans groot dat ik dat ben.

Op naar het volgende blok, eens zien hoe lang het duurt voor ik "bij" ben.

10 opmerkingen:

 1. Jeeetje...wat heb je dat mooi gedaan..mn complimenten ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is dat moooooooi.
  zwijmel....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, hoi, ben ik even paar weken afwezig ivm extreme drukte (soms moet er ook 'echt' gewerkt worden.. hahaha..) en dan doe ik na weken een rondje langs de velden en zie ik zomaar ineens een heel blok van My Tweets op jouw blog!
  Wauwie!!! Goed hoor...!!! Wat is hij ook mooi geworden...
  Mijn handen jeuken om er ook mee verder te gaan, helaas, de stroom werk is nog niet afgelopen... en lijkt ook nog even door te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit blok prachtig gemaakt, wat een kleuren, schitterend!
  fijne dag, groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig blok Kathinca! Afmaken hoor, hier moet je mee pronken...
  groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat istie mooi!!!!!!!
  Ik zie dat jij weer heel andere technieken gebruikt dan ik.
  Ik knip nooit voor een heel blok tegelijk, ik vind het fijner om afwisseld iets vast te appliceren, dan weer wat nieuwe vormen uittekenen, uitknippen en dan pas weer verder met appliceren...
  Achja..ieder zijn eigen manier....als het eindresultaat maar mooi is...en dat wordt ie zeker bij jou!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi Kat. De kleuren zijn heel mooi bij elkaar, daar had ik in de knip- en strijkfase mijn twijfels over. Zo zie je maar weer dat het uiteindelijke resultaat toch wordt bepaald door de eindafwerking. Ik ben benieuwd naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo

  via het prikbord ben ik bij jouw terecht gekomen . wil je als eerste zeggen dat je zo,n leuke mannier van schrijven hebt dat ik bijna een uur bij je hebt gelezen. het was alsof ik door mijn eigen leventje heen liep . ook een heerlijke rommelpot zoals ik en honderden ideen .ik las dat je ook aan de fwq bezig bent dat ben ik heb nu zo,n 40 blokken af ga de kingszise van maken ze wordt voor mijn dochter.

  ik ga je blijven volgen . liefs christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het heel erg mooi geworden! Ik hou ook erg van applicatie en van Erin's manier.

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen