Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

donderdag 14 april 2011

Opsporing Verzocht!

Wegens ongeoorloofd opraken ....

Signalement: groen gekleurd quiltstofje wat een aantal jaren geleden gekocht is. Fabrikant en ontwerper onbekend.

Wie oh wie heeft dit stofje gezien, in zijn/haar kast liggen, weet waar het te koop is. Laat dan aub een berichtje hier achter of stuur me een e-mail. Ik heb geen lopend project waarin dit stofje zit dus er is geen man overboord maar ik zou heel graag opnieuw dit stofje willen hebben. Het past namelijk zo dankbaar tussen de andere stofjes, vandaar dat het nu "op" is. Heb nog een stukje van ongeveer 10 cm bij 20 cm en daar kan ik niet veel mee. Uiteraard wil ik voor het stofje betalen en de verzendkosten vergoeden!

Eigenlijk mogen sommige stofjes gewoon niet opraken!

Edit: Een quiltwinkel die ik had gemailt had nog wat liggen!√Čn iemand van het prikbord had nog een stukje liggen en stuurt dit op. Wat een bofkont ben ik!

2 opmerkingen:

 1. Ja af en toe heb je van die stofjes die mogen gewoon niet op zijn.... fijn dat je nog een paar stukjes in je bezit kan krijgen.
  Was voor het eerst op je blog, heb heerlijk gelezen over het lamineer apparaat mmm.... heb ook zo'n apparaat ergens staan, hihi!
  Wat zie ik.... wat leuk dat je ook de home sweet home maakt!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is het een jinny Beijer stofje
  Kijk even bij Quiltpalace in Staphorst zij hebben de complete collectie van JB.
  Groet Nel

  BeantwoordenVerwijderen