Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

zaterdag 20 augustus 2011

Taart !!!!!

Ziet deze taart er niet verschrikkelijk lekker uit???? Geloof me wanneer ik zeg dat hij nóg lekkerder smaakt dan dat hij eruit ziet! Anneke oftewel QuiltMiep van lapkeguod ensafuorthinne (hoop dat ik het allemaal goed geschreven heb, mijn Fries is namelijk om te huilen) stond daar donderdag mee voor de deur. Ik volg haar blog al een hele tijd en kijk met veel bewondering en verwondering (lees: watertandend in erge mate) wat er in haar tuin gebeurd. Neem daarbij de prachtige bloemstukken die ze maakt en haar handwerk, dan snap je dat ik me op haar blog prima vermaak.

Toen ik de eerste foto van haar appeltaart zag heb ik haar op de hoogte gesteld van de watertand taferelen hier en een verzoeknummertje ingediend. Appeltaart zónder rozijnen en/of krenten. Maar ik had niet verwacht dat ze daadwerkelijk met taart aan zou komen zetten. Waar de vrouwen van de Bee waar ze bij zit, het moesten doen met een klein stukje kreeg ik een hele plaat voor m'n eigen. Daar is nu al (ruim) éénderde van op. Nu denk je oh dat is niet zo moeilijk je bent met z'n tweetjes. Ik moet bekennen dat ik dat helemaal in m'n eentje gedaan heb. Die man van mij die eet niet zo veel de laatste tijd. Hij is zielig want hij heeft kiespijn/kaakpijn en we zijn de afgelopen week al 3x bij een tandarts geweest. Ik ga nu het laatste stukje opeten wat niet in de vriezer zit. En daar hééééél erg van genieten!

Dank je wel Anneke!!!!

4 opmerkingen:

 1. Sta er niet versteld van dat Anneke zomaar één voor je bakt hoor..Dat is Anneke..
  Maar hij is inderdaad om je vingers er bij op te vreten, maar uhhhh, onze stukjes waren niet klein hoor, heeft Anneke niet verteld dat die bakplaat van ons een stuk groter was,;-))...
  Als je nu Bennie eens een stukje liet proeven, misschien is hij dan spontaan van zijn kiespijn af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. graag gedaan, ik was bang dat de hele hoofdstad anders onder zou lopen ;).
  En wat is Friesland zonder Leeuwarden ;)
  geniet er van , fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje laat want alles is al op nu, maar dat geeft alleen maar aan dat je er lekker van genoten hebt.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen