Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 4 november 2011

Farmers Wife QAL deel 12

Joepie !!! Ik kan weer spelen met rolmes en liniaal !!! Het maken van de Farmers Wife blokjes voor de Farmers Wife QAL wordt weer hervat. Had niet gedacht dit project te missen maar het is wel zo. Daar komt nog bij dat ik uitermate tevreden ben met het resultaat deze week. De stoffencombinaties vond ik erg leuk en ze zaten ook nog eens zomaar in elkaar. De beroerde foto's vallen in de categorie "een beetje jammer" maar daar kom ik wel overheen.

Nemen jullie ook een kijkje bij Marga, Valentina en Nadine? De links naar hun blogs staan in de rechterkolom. Ben nieuwsgierig wat ze deze week gemaakt hebben. 

032 Farmers Daughter
031 Evening Star

Inmiddels heb ik 34 geproduceerd dus nog 77 te gaan.

3 opmerkingen:

 1. Just beautiful! You get so much done! I think I need to come visit and we sit to sew for a bit! What do you think? Maybe Bennie can put up with me for a short stay? Seems all I get done lately is taxi here and there. Not this w/e, I'm sewing for 3 days (retreat)on my WOB. Gotta get those last 4 blocks finished!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor, je blokjes. En fijn dat je weer spelen kan ;)
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat spelen met rolmes en lapjes ben je nog echt niet verleerd.
  Je blokjes zijn te gek.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen