Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

zondag 1 januari 2012

Tweets Miss KellyDe nieuwe jaar is nog maar een paar uur op weg en ik heb m'n eerste blunder al gemaakt. Of ik heb m'n eerste leermoment van het jaar gehad. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Als je een litermaatje water op je kastje bewaard moet je zorgen dat je het niet omgooit waardoor het in het kastje terecht komt, van alles nat maakt en je dus een groot deel van de eerste dag van het nieuwe jaar bezig bent met puinruimen. Dubbel werk want ik had net de boel opgeruimd zodat ik lekker door kon gaan met projecten die afgewerkt en afgemaakt moeten worden. GRRRRRR muts !

Januari bestaat hier quilttechnisch namelijk uit het aan elkaar zetten van een flink aantal losse eindjes voordat er weer gestart kan worden met nieuwe projecten. Ieder jaar begin ik met een opgeruimde hobbykamer. Projecten die afgewerkt moeten worden bij elkaar en alles voor het grijpen. Eng he? Heb Miss Kelly, het middenblok van Tweets afgemaakt en gelijk gefotografeerd. Dat is het enige project waar ik de afgelopen tijd aan gewerkt heb en dan ook nog mondjesmaat.  De vogel heb ik heel lang over getwijfeld welke kleurencombinatie ik zou kiezen. Ik wilde eigenlijk de donkere paars maar die was te donker. De blauwe en de turquoise vielen weg tegen de vaas dus deze bleef over. Nu alleen nog blok 12 en dan kan ik deze afwerken en is er 1 los eindje klaar om door te pitten.

Een ieder die dit leest (of niet leest) wil ik graag het allerbeste wat mogelijk is wensen voor 2012. En als er net zoveel (niet-quilt-gerelateerde) avonturen bij jullie op de agenda staan als hier dan beloofd het een spannend jaar te worden!

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

8 opmerkingen:

 1. He muts hihi ik zie het helemaal voor me.
  Ik wens jou ook het allerbeste voor 2012 en dat we samen heel veel gezellige quilt uren en babbel uren mogen hebben.
  Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blok meid:) en voor jullie ook een goed en creatief 2012...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig blok Kathinca!!
  Voor jou en Bennie ook al het goeds in 2012!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig!
  Voor jou, en de jouwe, ook veel geluk voor 2012.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, prachtig !!
  Ji ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend je tweets blok.
  Waar heb je het litermaatje nu neer gezet, als ik vragen mag [is ie alweer vol of nog steeds leeg]? Voor Bennie en jou ook een heel creatief met minder extra opruim ongelukjes 2012.
  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind je blok een plaatje en jou: een sufferdje...haha!! Wie zet nu zoiets met water bovenop de kast??!! Nou ja, het was maar water....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kathinca, it's gorgeous, I love the colors you used! Perfect!!!

  BeantwoordenVerwijderen