Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

donderdag 26 juli 2012

Zomerzotheid

Half Nederland is op vakantie en euforisch over de temperaturen. Ik daarentegen zou het liefst de hele dag m'n kont in de vriezer parkeren. Het enige wat me tegenhoudt is dat dan de ijsjes smelten. Ik heb ook menig visioen van een emigratie richting Alaska. Kortom, ikke heeft beetje last van zomerzotheid want ik heb een hekel aan kou.

Terwijl ik op de ene bank het een en ander aan applique zit te doen liggen hond en kat samen op de andere bank. Normaliter tolereren ze elkaar alleen en blijven ze zo ver als kan bij elkaar uit de buurt. Behalve wanneer het gaat om eetjes of snackjes want dan zitten ze gebroederlijk bij elkaar in de hoop dat er heel per ongeluk iets hun richting op komt. Koesen bij het vrouwtje op bank of bed is ook een uitzonderingssituatie. Maar zo dicht bij elkaar liggen op een bank heb ik echter in de 7 jaar dat we blafbeest hebben nog niet gezien. Blijkbaar hebben ook de beestjes last van zomerzotheid.

Mag de buitenthermostaat wat naar beneden voordat we hier in huize Horderwiek helemaal de kluts kwijt zijn?!

2 opmerkingen:

  1. Het is maar zo kort warm weer. Zaterdag gaat de temperatuur al naar beneden. En wat dacht je van een gipsbeen met deze temperatuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou de weergoden hebben geluisterd, de buitenthermostaat is gezakt.
    Maar uhhh door die warmte krijg je wel mooie kiekjes;-))

    BeantwoordenVerwijderen