Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 15 januari 2013

Halloooo????!!!

Het zal een aantal mensen zeker opgevallen zijn dat het bij quilt en zootjes erg stil was. Kaatje hier had een dip. Een ongelooflijke dip. Geen quiltdip maar eentje van een ernstiger categorie. Die van tussen-de-oren.

2012 is voor mij de boeken in gegaan als een jaar waarin er continu aan mijn persoonlijke stoelpoten is gezaagd. Zowel lichamelijk als psychisch. De ene dreun was nog niet verwerkt of de andere diende zich al aan. Daar konden alle leuke dingen die ik in dat jaar heb mogen en kunnen doen niet tegenop. Midden september ging bij mij het lichtje uit, genoeg was genoeg. Ik ben onder mijn dekbed verdwenen want soms moet je je gewoon tijdelijk gewonnen geven. Wat ik gedaan heb, om er vervolgens heel af en toe voorzichtig onder vandaan te komen. Niet per se omdat ik het wilde maar meer omdat het moest. Om er vervolgens weer heel snel onder te kruipen. Zelfs de eenvoudigste dingen als een mail beantwoorden of een steekje zetten in een quilt was me te veel. Ik was al blij als ik een beetje heel de dag door kwam. Woorden schieten me nog steeds tekort om de afgelopen periode te omschrijven maar dat wat hier links in het Engels staat komt een heel eind in de buurt. Nu is het echter tijd om de boel weer op te pakken waar ik mee bezig was en verder te gaan.

2013 is verwelkomd als een jaar van losse eindjes aan elkaar vast knopen en knopen doorhakken. Een jaar waarin er een aantal bijzondere dingen staan te gebeuren en nieuwe avonturen.

HALLO 2013!


11 opmerkingen:

 1. Meid, wat goed eindelijk een levensteken van je te zien hier! Wat heb je het moeilijk gehad! Voor dit jaar wens ik je alle kracht en moed toe die je nodig hebt om alle eindjes aan elkaar te knopen, knopen door te hakken en helemaal uit die dip te komen. Sterkte ermee!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig ze is er weer.
  Ik hoop binnenkort je kant weer op te komen om je op te vrolijken.
  Groetje Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat je weer begonnen bent uit het gat te kruipen. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je glijd er gemakkelijker in dan je eruit raakt,he.
  Elke dag een beetje en lukt het deze dag niet misschien morgen beter.
  Proberen dingen te doen die je leuk vind en niet omdat ze moeten.Dat helpt.
  Veel sterkte en moed ...alvast héél fijn wat van je te horen ;-).
  Beste wensen ,Nanske X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er weer bent, zet ém op op de boel weer op de rit te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. had je al een tijdje gemist... ik had je nog een uitnodiging opFB gestuurd, dacht misschien ben je daar wel... maar je lag weggedoken in je holletjes onder je dekbedje, daar had ik je niet gezocht...
  ik hoop dat je weer moed en kracht vindt om er voor te gaan...
  Vaak gaan mijn gedachten naar je uit ( vooral als ik mijn naaldjes pak, ze doen het echt super...) maar had tussnetijds al een paar keer gekeken of je ook iets gepost had en ik het gemist had...
  beterschap meis...
  groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volg je blog en heb je gemist fijn dat je weer voorzichtig de boel oppakt.
  Sterkte en hoop je weer regelmatig t e "zien"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hey, daar is meissie weer!!! Ik ben blij weer wat van je te lezen! Ik hoop van harte dat je blijft krabbelen in opwaartse lijn.........:)
  Enne, hou je ons af en toe op de hoogte, anders doen we het weer selluf!!!
  groetjesssss, syl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk weer iets van je te horen. Ik heb je gemist.
  Enne die kippen.... die heb ik ook nog lang niet af!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben blij dat je er weer bent ! Ik had al zo'n gevoel dat er zoiets aan de hand was. Net als jij heb ik het afgelopen jaar enkele maanden onder mijn dekbed doorgebracht. Maar ook deze keer komt het wel weer goed met ons !
  Veel liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. supper dat je er weer bent.
  sterkte en zet hem op, komt wel weer goed ik stuur binnen kort een foto van mijn Home Sweet Home om je op tevrolijken.
  groet Ineke D

  BeantwoordenVerwijderen