Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

maandag 24 juni 2013

Kip-en-Kop

Ik ben vanavond zo bezig geweest met m'n kip dat ik helemaal de tijd vergeten ben. Oh en de afleiding van andere blogs reken ik dan niet mee want ja, er worden ook weer stappen ondernomen in de richting van sociale blog etiquette of hoe zulks maar heet. Nu ik toch bezig ben kan ik ook nog wel een blogje schrijven.

Ik was helemaal blij met m'n stofkeuze. Totdat ik de freezerpaper weghaalde en bedacht dat mijn kip een Flolan-hoofd had. Dat vond ik ietsje minder (i.e. ik gebruik het medicijn Flolan en daardoor heb ik regelmatig een vuurrood hoofd). Persoonlijke elementen en wat persoonlijkheid in een quilt ben ik helemaal voor maar de associatie rode kop en Flolan met een blok vind ik zozo. Ik weet nog niet of ik voor de kippenkop een ander stofje ga uitzoeken. Als het in het-grote-geheel-der-blokken goed werkt kan het ook zijn dat ik het zo laat. Zo'n ramp is dat toch ook niet een rode kippenkop.

Morgen (uhhh vanochtend wanneer ik wakker ben) nog maar eens kijken.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat 'ie wel een leuk koppie heeft!
  Enne je tempo niet blijven vergelijken met die van mij. Jij doet ECHT handwerk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan prima hoor! Mooi rood is niet lelijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Een flolan-hoofd".
  Hahaha, die houden we erin!
  Maar ik vind ook dat het geen verkeerd kleurtje is, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het rode koppie kan prima, maar een voor jou vervelende associatie is niet leuk natuurlijk. Mijn kippen zijn deze vakantie periode ook even op stok. Binnenkort ga ik verder.

  BeantwoordenVerwijderen