Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 25 juni 2013

Gezinsuitbreiding

Sinds vanmiddag woont deze mooie dame van 7 á 8 weken bij ons. Wij hebben haar de naam Diva gegeven.  Romeo, onze oude ex-kater vind het maar niks dat kleine ding en blijft uit de buurt. Romeo vind de brokjes wel heel lekker. Lekkerder dan zijn eigen en de speeltjes zijn ook wel heel leuk. Nikky onze hond kan niet wachten om met haar te spelen. Op het moment dat deze foto genomen is, was ze hier 3 1/2 uur. Lijkt me dat het tot nu toe wel goed gaat.

Ze komt uit het asiel die op dit moment topdrukte hebben met katten die zwanger binnenkomen of met kittens en al op straat gezet worden. Ik kan dat niet uitstaan. Wat is het probleem om een kat 6 maanden binnen te houden en pas na het sterilliseren buiten te laten? Maakt niet uit of het een kater of een poes is.

Als je graag een kitten of een volwassen poes/kater wilt, denk eens aan eentje uit het asiel. Ze kosten bijna niks. Het is eigenlijk alleen een vergoeding voor de gedane inentingen, wormenkuur en het chippen. En als je een kitten neemt uit het asiel kun je hem of haar vaak op de kosten van het asiel laten sterilliseren.

Jong spul is leuk maar je moet er wel voor zorgen.
Ugh - oeleboele ik heb ge(s)preekt

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig beestje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi poesje is het. Gelukkig heeft deze een goed huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kun jij daar ook zo kwaad om worden?! Mensen die zeggen "is toch leuk, een nestje" en het vervolgens aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Ze worden zelfs bij het asiel in de brievenbus gepropt!
  Deze heeft in elk geval een goed thuis gevonden. En wat een vreselijk lief koppie! Romeo trekt wel bij, hoor (zo zijn mannen hihi).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. help, kan je niet bereiken, kan nummer niet vinden........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier met jullie gezinsuitbreiding en wat een leuke naam Diva!
  Enne.... heb vandaag mijn quilt gedubbeld heb er klutsknieën van hihi,
  het is ook een enorm ding 2.10 x 2.10 eigenlijk veel te groot voor ons huis, hij past alleen op het 2pers. bed....
  Alvast fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach, wat lief! Fijn dat je er eentje uit het asiel hebt! Ze wordt vast heel mooi zo te zien! Ik kan ook echt kwaad worden over dat gedoe met die arme beestjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe is het nu met je jongste aanwinst? Is ze al een beetje gewend?

  BeantwoordenVerwijderen