Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

woensdag 13 juli 2011

Sherlock Holmes en het Mysterie der Verdwenen Quiltbenodigdheden

Sinds het grote opruimfiasco van een paar maanden geleden wordt de hobbykamer in een staat gehouden dat het midden houdt tussen hier-en-daar-ligt wat en georganiseerde chaos. Als ik terugdenk aan hoe de plank naar beneden kwam na een zeer nodige opruimaktie krijg ik nog wegtrekkers.

Op de foto zie je het resultaat van een middagje hard werken aan het op luierinleg overnemen van paperpiecing patroontjes en knippen en naaien voor de sterren en bloemen van blok 5 van Home Sweet Home. Ik ben bijna toe aan de bloemen en zou alvast de patroondeeltjes knippen zodat ik gelijk door zou kunnen met naaien als de sterretjes klaar waren. Maar ik greep mis! Er is een velletje verdwenen, foetsie, pleitos, verschwunden, ge-disappeared, pootjes gekregen. Heb alles af gezocht en zelfs de prullenbak op de kop gehad maar het is nergens te bekennen. Ook het geprinte vel papier is pikpoten.  Ik snap er niks van! Nu ga ik eerst poes wegjagen die inmiddels is gaan liggen en lekker naast me ligt te pitten want die blokjes komen niet vanzelf af.

Quilten is soms net een film. De titel heb ik al, die staat hier boven. Sherlock Holmes en het Mysterie der Verdwenen  Quiltbenodigdheden. Waarom heb ik het gevoel dat dit een hele lange filmserie wordt met meer delen dan Harry Potter?

5 opmerkingen:

 1. en de dader staat niet per ongeluk op de foto???.........;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Miauww, mijn naam is haas???
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat de dader al in beeld is....... Ik ben ook altijd alles kwijt. heb pas m'n kamertje opgeruimd en heb weer een hoop gevonden:-)

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awe looks like you are having one of my days with missing parts. Hope you find what your looking for!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You have a lovely, if mischievous, little kitty-friend!

  BeantwoordenVerwijderen