Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

donderdag 29 september 2011

Farmers Wife QAL deel 11

Deze week ben ik een beetje vroeg met posten want ik denk dat het er anders bij blijft. Het blokjes maken ging deze week soepeltjes. Minimaal uitgehaald dus minimaal gescholden en geen rondvliegende voorwerpen. Ik kan natuurlijk een eind gaan zeuren over wat me wel en niet bevalt maar dat laat ik deze keer achterwege.

Wat ik wel wil delen is dat ik een uitermate genant "doh"-moment gehad heb. Blokje 27 Darting Birds, ik zag de birds niet totdat het kwartje viel. Voor degene onder ons die ook zoiets heeft van waar zijn die vogels nu is hier de uitleg. Het kleine vierkantje is het kopje. De grote driehoek is het lijf. De kleine driehoekjes daarvan zijn degene vlakbij het vierkantje de vleugels en de anderen zijn de staart. Voel me nu een hele slimmerik! Ben benieuwd wat de andere dames deze week gedaan hebben.

Tussenstand: 88 - 5 = 83 te gaan en dus 28 geproduceerd
84 -5 =79 te gaan. Er zit schot in!

027 Darting Birds
028 Duck and Ducklings
017 Cats and Mice
022 Corn and Beans
024 Country Path

6 opmerkingen:

 1. Jeetje meid jij gaat als een speer.
  Te gekke blokjes hoor.De country path ziet er ingewikkeld uit, misschien wel door het stof gebruik wat je dan ook uitstekend gedaan hebt.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik vind het zo leuk dat we nu gelijke blokjes werken. Ze zijn fantastisch, weer, goed gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige blokken heb je weer gemaakt! Mooie kleuren en stofjes! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blokjes! Je gaat snel hoor!Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great blocks, number 24 is just perfect!.

  BeantwoordenVerwijderen