Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

zaterdag 1 oktober 2011

Tweets blok 7

Klik voor een vergroting
Het zoeken van de juiste oranje in m'n voorraad was een kansloze missie. Alle oranjes werden genadeloos afgekeurd. Dan maar op zoek naar een andere in een winkel. Schandalig natuurlijk en ik voel me er uitermate schuldig over NOT!

Ik vind deze combinatie eigenlijk wel heel erg mooi voor het middenblok. Maar twijfel nog. Ik vind de combinatie van blok 2 en 6 ook erg mooi. Ik ga in elk geval de blauwtjes toevoegen van blok 1 en 5 en de rood van blok 4 en 8.

Nu moet ik nog verzinnen wat ik met blok 9 ga doen. Ik vind dat blok mooi maar niet mooi zoals de voorgaande blokken. Het voelt als "onaf". Dus daar wil ik het een en ander in aanpassen en zoals wel vaker met dit project laat m'n gebruikelijke stelligheid me weer schandalig in de steek.

Laatst heb ik zo raar gedroomd. Ik werd achterna gezeten door een strijkijzer en malletjes. Werd zwetend wakker en heb eerst maar eens gekeken of ik het strijkijzer uitgezet heb. Zou dit wat betekenen? Volgens mij heb ik een probleem. *frons*

4 opmerkingen:

 1. Vind het blok erg mooi. Ben niet zo van de oranje maar hier heb je het heel goed toegepast. Strijkijzer stond uit? Ze zeggen dat het niet echt iets is wat je droomt, het kan iets heel anders betekenen bijvoorbeeld dat je de afwas heb laten staan of zo. Sterkte in ieder geval met de nachtmerries. Het blok gaat wel goed komen daarvan ben ik overtuigd.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooi blok geworden!Prachtige kleuren.Ik ben benieuwd wat je van blok 9 maakt!Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit blok supermooi. Mooie stoffen en onzichtbaar geappliceerd. Knap hoor.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very beautifully done! Love the fossil fern body of the bird!

  BeantwoordenVerwijderen