Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 7 oktober 2011

Herfstige Sterren

Er kan inmiddels gestemd worden in de categorie Fall Splendour waarin ik een quilt heb ingezonden bij de Quilting Gallery. Het gaat om het quilt "Herfstige Sterren". Het lukt me helaas even niet om een foto te uploaden. Het verhaal achter de quilt kun je hier lezen.

Als je op de link klikt die hieronder staat dan kom je op de pagina terecht waar je kunt stemmen. Dit kan vanaf nu tot en met zondag. Je stem wordt heel erg op prijs gesteld!


Nu ga ik even zien of ik er nog een berichtje uit kan persen op het prikbord want m'n accu is kapot en bijna leeg. Dat is dus de reden waarom ik geen fotos kan uploaden. De update van Farmers Wife QAL laat dus even op zich wachten.

Alvast bedankt voor je stem!

9 opmerkingen:

 1. he meid, je staat al vijfde. Dat is toch niet slecht voor een eerste dag...Ik wens je heel veel stemmen toe! Groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn stem heb je voor je mooie quilt, je staat nu gedeeld eerste ! houden zo! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu sta je bovenaan. Ik hoop voor je dat dat zo blijft! Maar mooi is je quiltje zeker! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gestemd hoor!! Tsjonge wat zijn er deze keer veel in gestuurd! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb op je gestemd hoor. En je staat 1e met een straatlengte voorsprong op nr 2. Maar ja, in de States worden ze nu pas wakker. Ik hoop voor je dat het zo blijft. Mooi verhaal achter die quilt trouwens.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt nu 77 stemmen en staat dik boven aan! Nu maar hopen dat je wint, er waren veel inzendingen, leuk hoor. Je houdt ons wel op de hoogte, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zopas gestemt en je staat eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb ook gelijk mijn stem uitgebracht, je staat nu op 107 votes en bovenaan !!
  Ik had je trouwens de 6e nog een mailtje gestuurd naar aanleiding van jouw reactie op mijn blog over die parrden/motief stofjes. Hoop dat die goed aangekomen is.

  BeantwoordenVerwijderen