Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 11 oktober 2011

Uitslag Weekly Quiltcontest

Het was spannend maar ik ben uiteindelijk tweede geworden bij de Weekly Quilting Contest van de Quilting Gallery. Toegegeven ik ben een beetje teleurgesteld omdat het erop leek dat ik 1ste zou worden. Mazzel dat de 2de plaats ook een prijs kreeg.

De Française die met haar quilt Old Tobacco Road (overigens een heel mooi quilt) eerste geworden is nam zo'n eindsprint van 100+ stemmen dat ik daar niet tegenop kon. Ik verdenk haar ervan pamfletten uitgedeeld te hebben in kerk en kroeg *grijns*. Degene die nummer 3 geëindigd is, hijgde me met 2 stemmen minder in m'n nek. Daar heb ik het flink benauwd van gehad. Dat had ik wel heel zuur gevonden. Zo lang eerste en uiteindelijk ook geen tweede worden. BRRRRR.

Vandaag heb ik een mailtje gehad van Michelle Foster van Quilting Gallery dat ik contact op kon nemen met de Fat Quarter Shop om de Fat Quarter bundel uit te kiezen van de Autumn Gatherings collectie van Jessie Aller die ik het mooist vind. Ik heb gekozen voor de Warm Days Autumn Gatherings. Daar zie ik mezelf wel een mooi quilt van in elkaar zetten al dan niet aangevuld met andere stoffen.

Bedankt dat jullie allemaal gestemd hebben!

11 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd! Ik zag je berichtje te laat, anders had ik ook nog gestemd. Maarja, met mijn stem had je de eerste plek ook niet gehaald.
  veel plezier met je kadootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd meid,,tis toch een mooie prijs voor je mooie quilt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met dit succes! Ik had op jou gestemd, vond dat je met kop en schouders boven iedereen uitstak, maar de Franse schoudertjes blijken toch wat hoger...
  Enfin, de tweede prijs voor de (in mijn ogen) mooiste quilt!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je tweede prijs.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!!! En wauw, wat een leuke stofjes heb je uitgezocht! Dat kan niet anders dan dat dat een prachtige quilt word!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk voor je! En wat een mooie beloning krijg je. Da's boffen.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd\
  het is je gegund, ook een mooie prijs toch

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je prijs, toch niet gek zo'n fat quarter bundel als tweede prijs. Wat het stemmen betreft graag gedaan.

  Groetjes
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Congrats!!!! on your winning fabric as a prize!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He Lieverd wat leuk dat je 2e bent geworden! Vind ik hartstikke goed in een internationale comp.
  Groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 11. agh, JAMMER! Toch een hele mooie prijs! Ik ben heel benieuwd naar je quilt!

  BeantwoordenVerwijderen