Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

zaterdag 15 oktober 2011

Ongenode Gasten

Huidige toestand in de hobbykamer
De accu van m'n laptop heeft definitief de geest gegeven. Deaud is dat ding. De laptop functioneert alleen nog maar wanneer hij op netstroom staat. Dan 2x op de aan knop drukken en dan gaat hij met tegenzin aan. Een nieuwe accu vinden ging op z'n zachtst gezegd moeizaam. Ik dacht dat het niet zo moeilijk zou zijn met al die internetwinkels en winkels/warenhuizen die computers verkopen. Slechts één internetwinkel had een passende accu voor me. Ik kan behoorlijk knorrig zijn als de laptop om wat voor reden dan ook niet naar behoren functioneert want er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.

Tot overmaat van ramp vonden de gebroeders Griep het nodig om langs te komen. Koorts, Snot en Hoest kwamen niet alleen, neeeeheeee, er kwamen ook een  paar van hun ranzige vriendjes mee. Normaliter heb ik geen bezwaar tegen ongenode gasten en onverwacht bezoek. Integendeel, ik mag graag mensen om me heen hebben. Maar dan moeten ze me niet knock out slaan zoals de Gebroeders Griep en Consorten. Iedere keer wanneer zij langs komen verander ik in een chagrijnig wijf dat niks anders wil doen dan slapen, slapen en nog eens slapen. Dat ik in m'n bed lig te schudden van ellende boeit ze niet. Zij vermaken zich prima en blijven net zolang als ze willen. Ik geloof dat ze nu genoeg van de logeerpartij hebben en hun tassen aan het pakken zijn. Ik vind het prima. Als ik niet zo moe zou zijn zou ik een gat in de lucht springen bij hun vertrek.

Dan kan ik verder met m'n malletjes en stofjes voor Tweets en Home Sweet Home. Die hebben veel te weinig aandacht gekregen. Het kleine beetje dat ik gedaan heb aan steekjes zetten kan weer uitgehaald worden omdat het er niet uit ziet. Oh en ik ga als een speer aan de slag met de Farmers Wife Blokjes. Ik moet bekennen (met het schaamrood op m'n wangen) dat ik daar ook niks aan heb gedaan.

Vanmiddag is de nieuwe accu gekomen. Nu nog de laatste van de irritante gasten foetsie dan hoor je mij voorlopig niet meer zeuren.

6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd wat je straks gaat laten zien voor moois!
  Knap lekker op, neem de tijd, anders ben je zó weer geveld.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Steeds meer mensen om me heen worden ziek, de virusjes gaan weer heersen maar dat doen ze altijd zo rondom deze tijd. (Ik kan het weten want als invalleerkracht word ik met name gebeld om te werken als anderen ziek zijn). Neem ook bij het quilten lekker de tijd, het kost vaak meer tijd om dingen over te doen . Ook ik heb gemerkt dat quiltwerk tijdens niet lekker voelen er een stuk minder uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend dat je ongenode gasten op bezoek hebt. Laat ze rustig aanrommelen en hou je zo stil mogelijk dan zijn ze zo weer weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou beterschap en dat de broertjes maar gauw wieberen! Moet zeggen dat je schrijfkunst er niet onder lijdt!!Het veroorzaakt leuke logjes haha....
  Fijn dat je accu er is, kun je maar weer fatsoenlijk achter de laptop!Nog een fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap, Kathinca! Ik hoop dat je weer snel aan de slag kan! groetjes, V.

  BeantwoordenVerwijderen