Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

dinsdag 18 oktober 2011

You've Got Mail !!!

Ik word met de dag knorriger en als de ongenode gasten niet snel opzouten vrees ik dat mijn echtgenoot en beestjes me over het balkon gooien. Hoewel, de beestjes vinden het maar wat fijn om te koesen met het vrouwtje.

Vanmiddag toen de intercom ging was ik not-amused. Dat betekende namelijk dat ik m'n brakke lijf van de bank moest hijsen om degene die voor de deur stond op z'n minst te woord te staan. Jaaaaa bie izzz taar???!!! beet ik op de minst onvriendelijke toon die ik maar enigszins kon opzetten door de hoorn. TNT mevrouw, ik heb een pakketje voor u. Oh komt maar boven. En ja hoor, een pakketje voor moi. Uit de UUUU ESSSS of AAAAA ofterwel AAbejica (= Amerika met snotneus). Heuls vriendelijk bedankte ik de jongeman voor m'n pakketje. Hij keek me een beetje raar aan of ik wel dezelfde persoon was die eerder door de intercom beet.

Vijf hele minuten heeft het pakketje op de tafel gelegen. Lang genoeg om over een of ander snoer op m'n bek te gaan, flink wat schuttingtaal uit te slaan, de fotocamera te pakken en de envelop te fotograferen. Daarna heb ik zo beschaafd mogelijk de envelop gescheurd want er zat natuurlijk een laag tape op waar je bang van wordt. De inhoud toverde zowaar een lach op m'n gezicht want ja, stofjes daar word ik blij van. Zeker deze stofjes. M'n prijs van de Weekly Themed Quilt Contest van de Quilting Gallery en een aantal zuurstokkleurtjes Bella Solids. De warm days autum gatherings bundel van Jesse Aller zijn prachtig! En zoals zo vaak komen ze op de foto niet tot hun recht. De effentjes zijn daarentegen precies zo als op de foto.

Dat pakken de gebroeders Griep en Consorten me niet af!   

8 opmerkingen:

 1. Haha, ik zie het helemaal voor me. Het zou mij reactie kunnen zijn hoor. Gelukkig kun je je troosten met die prachtige lapjes. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lapjes. Beterschap.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijke post heb je gekregen..daar kikker je van op..(even):)mooie kleurtjes!!
  he beterschap en de groetjesssss
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er leuk uit Kathinca! Snelle levering ook trouwens, nogmaals gefeliciteerd en ben heel benieuwd wat je ermee/ervan gaat maken...
  Groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha,ha, wat een grappig blogje. Dat zou mij ook kunnen gebeuren. Maar, gefeliciteerd met je mooie stofjes.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik geniet van je stukjes die je schrijft.
  Zie je gewoon voor me hihihih.
  Hoop heel binnenkort jou kant eens op te komen.
  Maar meid heel veel beterschap.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your new Bellas! Do these match your new Kate Spain like coming? Have you gotten them yet, I don't see a post on those? Isn't it fun getting packages?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo een prijs op zo´n moment.
  ps je schrijft erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen