Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

maandag 31 oktober 2011

Tweets blok 9

klik voor vergroting
Het schiet op met de Tweets. Nog 2 blokken te gaan in de BOM, die van november en december en dan de afwerking nog.

Ik loop een beetje achter want ik was niet helemaal gelukkig met het ontwerp van september, blok 9. Ik vond het onaf en een beetje kaal en saai. Dat gevoel raakte ik niet kwijt en heb een maandje gewacht om te zien wat oktober zou brengen.

Gek genoeg past het blok wel in het "grote geheel der Tweets" en heb ik me over dat gevoel heen gezet. Als je bij Erin Russek's post van de oktober Tweets kijkt begrijp je wat ik bedoel met dat het wel past. Ik vind aanpassingen doen aan een bestaand ontwerp geen probleem maar op een of andere manier wil ik dit ontwerp zo origineel mogelijk houden. Heb ook gelijk een overzichtje gemaakt met de Mosaic Maker van Big Huge Labs. Als ik zo de kleurtjes en vogels bij elkaar zie mag ik niet ontevreden zijn.


Het middenblok, miss Kelly, en blok 10 zijn tegelijkertijd met dit blok gestreken en geplakt. Daar ga ik nu mee verder. Met een beetje mazzel heb ik beide klaar voordat het blok van november gepost wordt.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dit zo'n leuke quilt. Je gebruikt ook mooie kleuren. Echt knap.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig om ze zo als geheel te zien...echt mooi meis..
  groetjesss
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt dit een onwijs mooie quilt! En wat maak je de blokken in mooie kleuren! Ik heb ook alle patronen gedownload, maar mag er van mezelf pas mee beginnen als ik een aantal andere dingen af heb gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi blok. Mooie kleuren gebruik je ook.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat je er weer bent. Je mosaic ziet er ontzettend mooi uit.


  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen