Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

woensdag 16 november 2011

Grote Stappen Snel Thuis deel 5

Het plan om vanmiddag naar de Ganzerik te gaan ging niet door helaas pindakaas. De blokken heb ik gewoon hier in de woonkamer uitgelegd want het bijt me in m'n kont. Ik wil de blokken af hebben en aan elkaar zodat ik met de volgende fase kan beginnen.

Teun is het daar niet helemaal mee eens. Hij vindt het stapeltje uitgezochte, op volgorde gelegde stofjes goed genoeg als koesplekje. Het maakt hem niet als het maar zacht, warm en rustig is. Als ik even niet kijk ligt hij op m'n werk. Afhankelijk van hoeveel "schade" hij kan doen laat ik hem liggen of jaag ik hem weg.

Zijn koppie spreekt meestal boekdelen wanneer ik de hobbykamer in kom om verder te gaan met waar ik mee bezig was. Hier lijkt hij te denken: okidoki, ze pakt haar camera. Ze vindt het dus niet erg dat ik op de lapjes lig. Maar moet ik nu opzouten of niet? Nou ja, ik werk maar eventjes mee. Vrouwtje paaien kan nooit kwaad. Wie weet mag ik blijven liggen. Fout gedacht Teun! Opzouten en wel NU!

4 opmerkingen:

 1. Ben toch erg benieuwd hoe het gaat worden!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je niet kon gaan vandaag.
  Heb vanacht een aplicatiequilt gemaakt in mijn droom hihihih je hebt me echt aangestoken gister.
  vond het echt super gezellig .
  Ben ook begonnen met mijn blog er staan al 2 foto's nu kijken hoe ik er tekst bij krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word nu wel heel nieuwsgierig hoor.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha zo eentje heb ik er hier ook lopen, wat een leuke foto maar ben inderdaad toch ook benieuwd hoe hij gaat worden.
  Gr, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen