Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

zondag 20 november 2011

Grote Stappen Snel Thuis deel 6

Het Grote Stappen Snel Thuis Quilt begint zijn definitieve vorm te krijgen. Er ontbreekt in het ontwerp nog 1 onderdeel. Hiervoor had ik nog een mooi stofje nodig waarvoor ik gisteren goed geslaagd ben bij Galerie de Ganzerik. Ik had zelf nogal moeite om het juiste stofje te vinden. Zeg maar gerust dat het mij niet gelukt is. Marina was er zo klaar mee. Ze pakte een paar bolts uit de kast. Hield er 2 over en dit was haar eerste keus. Ik keek een keer, keek nog een keer en dacht jeetje, het is wel erg uh nou uh over the top en wel erg mij. Dus er is een flink stuk afgesneden en ik ben super blij naar huis gegaan.

Tijdens het nemen van deze foto moest Nikky op zijn plaats gaan liggen. Hij heeft een uitdrukking op zijn koppie die wil zeggen dat hij er een hard hoofd in heeft. Degenen die ook iets hebben van "gaat dit wel goed komen???!!!" wil ik meegeven dat nog een paar keer kijken misschien helpt. Anders moet je gewoon je schouders ophalen, denken ut-sal-wel en over een tijdje terugkomen om te zien wat het geworden is. Dat zal deze week niet meer zijn. Er liggen namelijk nog een paar klussen die vooruitgeschoven worden op me te wachten en die moeten nu ├ęcht even gedaan worden. Bovendien moet voor de finishing touches van deze top nog het een en ander getekend worden en dat blijkt minder gemakkelijk te zijn dan ik dacht.

En nu weer aan het werk voor het bezoek op de stoep staat. De baas (Bennie) is jarig en dan moet er taart gegeten worden.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je mannetje...
  een gezellige dag verder.
  ziet er mooi uit je stofje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast natuurlijk van harte gefeliciteerd met Bennie. Dat er maar flink gezongen en taart gegeten mag worden. Het is heftig het stofje erbij maar wel helemaal jouw. Nu wachten op deel 7, gelukkig heb ik nog een beetje geduld.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heeft Marina goed uit gezocht! Vind hem super!Lokwinske met Bennie zijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt je quilt mooi zeg super.
  Nog van harte gefeliciteerd met je mannetje gister.
  Groetjes ria

  BeantwoordenVerwijderen