Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

woensdag 22 februari 2012

Televisiedebuut


Als ik over alles net zo lang zou dubben als over de vraag of ik wel of niet een blogpost zou maken over mijn televisiedebuut zou ik never-nooit-niet-meer wat doen. Trots en ijdelheid winnen het van onzekerheid dus vooruit met de geit. Heb je ooit gehoord van een filmdiva die haar eigen film niet promoot? Ik niet, dus ik ga zeker niet de eerste zijn!

Een tijdje geleden (lees een 4tal maanden) vroeg Marieke, “mijn” apotheker, of ik mee wilde werken aan een televisieprogramma. Tuurlijk wilde ik dat wel. Ze hebben mij niet zonder reden gevraagd. Behalve dat ik grappig, leuk, interessant, beetje gek, etc ben, heb ik ook een chronische ziekte, idiopatische Pulmonale Arteriele Hypertensie kortweg pulmonale hypertensie of PH genoemd. Hiervoor word ik behandeld met Flolan. Voor dit televisieprogramma wilde men filmen wat dit medicijn voor mij betekend. En ik wilde mijn verhaal wel vertellen. Uiteraard kan er qua tijd nooit het hele verhaal verteld worden maar wat er verteld kon worden in de tijd die er was hebben ze super gedaan. Ik heb namelijk al de voorlopige versie gezien, stiekem al wel 100x denk ik misschien zelfs wel meer.

Wie nieuwsgierig is en wil kijken, het is een nieuw programma van RTL4. Het programma heet “In de apotheek”. Het wordt vanaf aanstaande zondag 26 februari om 10.50 uur ’s ochtends uitgezonden. Het duurt een half uur en is een serie van 8 afleveringen. Per aflevering wordt er vanuit 1 apotheek gevolgd wat er met de medicijnen gebeurd die verstrekt worden. Ik ben te zien in de eerste aflevering  wat ik wel heel erg cool vind. Ik ga er in zeker weten uitgebreid voor zitten. Kopje thee, laat ontbijtje, quilterij bij de hand én ik ga het opnemen. 

En nu het bijna zover is moet ik even serieus nadenken hoe ik om zal gaan met de sterallures. . Zal ik gelijk maar kapsones krijgen of eerst nog een tijdje gewoon doen? Als nieuwbakken tv-diva is dat niet onbelangrijk dacht ik zo.

7 opmerkingen:

 1. Doe maar gewoon dan ben je al gek genoeg ;-))
  Het stond al genoteerd in de agenda, voor deze keer maar vroeg uit m'n nest op de zondagochtend om jou tvdebuut te aanschouwen.Ben erg benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reken maar dat ik voor het kastje zit te kijken. Moet er dan wel eerlijk bij vertellen dat het kastje niet echt klein is, dus hopelijk zit je haar goed want het is heel goed te zien bij ons als dat niet zo is. Met andere woorden zou nog maar even wachten met die sterallures, als je het mij vraagt. ;o)

  groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He filmster nu op naar de oscar nominatie's.
  Je vroeg kapsones of nog even gewoon doen hihih nou dat 2e is al moeilijk voor je toch.
  Maar we zitten helemaal klaar hoor zondag om je tv debuut te zien.
  dikke knuffff

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou inderdaad nog maar even wachten met kapsones. Het is.. tenslotte maar RTL 4!!!!!! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor ik ga kijken .
  heb je de mail nog gehad?
  groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou doodgewoon asociaal veel kapsones krijgen als ik jou was, zo'n kans krijg je niet vaak!
  natuurlijk zit ik zondag aan de buis gekluisterd!!! Eerst Eva en dan jij....wat een dag zal het worden......;;))

  BeantwoordenVerwijderen