Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

donderdag 23 februari 2012

voorproefje televisiedebuut

M'n nieuwe laptop en ik zijn nog niet echt wat je noemt goede vriendjes. Laptop op zich is niks mis mee maar dat windows7, pffft.

Ik ben geen computernoob en ook geen expert maar ik weet wel hoe ik een e-mail moet schrijven, openen, in een andere map doen, iemand toevoegen of verwijderen, junk schiften etc. Windows7 denkt daar anders over. Die wil qua mail alles voor me doen en ik word er gillend gek van. Oké, het is handig dat ik nu alle mail in hetzelfde programma kan ontvangen. Maar het is oervervelend (om het maar eens netjes te zeggen) dat ik niks kan vinden. Ik zit meer in de junkmailfolder te graaien dan in de inbox. Want alles verdwijnt in de junkmail of ongewenste mail folder.

Zo ook een mail met foto's die gemaakt zijn van stukjes die gefilmd zijn. Daar zat deze  foto van mij in. Er zijn niet veel foto's van mij van de afgelopen 10 jaar. Deze foto zegt alles. Dat ik afgeragt ben maar blij en dat ik het erg leuk heb. Compleet met rood flolanhoofd en pukkels. Ik vind hem prachtig.

Ik was nieuwsgierig naar hoe "In de apotheek" aangekondigd zou worden op de site van RTL4. Als je en beetje wilt lezen klik dan op deze link -> In de Apotheek.

7 opmerkingen:

 1. ......ik kan niet wachten.......grijns!!!!

  en die foto is mooi, lekker spontaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ojee gaan we nu ook een carriere beginnen als fotomodel??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He spannend meid! We gaan er zondag voor liggen(ontbijten altijd al een beetje later op zondag...) Heb je jouw handtekening al geoefend voor je divagedrag???
  Groetjes van Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto Kathinca.
  Ik heb het programma in mijn mobiel gezet, kan ik het niet vergeten.
  Spannend hoor. Wordt je nog filmster ook.
  Groetjes van Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een hele leuke foto, gelukkig ging deze niet verloren. Zelf heb ik met windows 7 niet zo'n probleem, doe alleen mijn gmail erop.Succes verder met de nieuwe laptop.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, je mag vaker op tv hoor! Je bent jezelf gebleven, en alles was heel duidelijk.Toppie!!!!!
  Ennuuuh, wat betreft de windows 7, het went wel hoor, het is mij ook gelukt dus dan lukt het jou ook!!Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In het echt heb ik je niet gezien, alleen via de telefoon gesproken maar op tv kwam je precies hetzelfde over! Knap! Heftig wat jou mankeert! Hier had ik nooit van gehoord terwijl ik toch een aardig stel mensen ken die op transplantatielijst staan. Moedig zoals je ermee omgaat. Je zegt misschien: ik heb geen keus. Maar de manier waarop dwingt respect af. Heel veel sterkte hoor!
  Groetjes van Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen