Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 12 juli 2013

Farmers Wife (QAL) deel 30

Blokjes naaien zonder masjien is erg lastig als je net zoals ik geen recht stiksteekje met de hand kunt maken. Masjien was ietsje langer dan gepland weg voor onderhoud. Er mankeerde niks aan behalve het transportplaatje dat vervangen moest worden omdat het versleten was. Hoe zou dat nu komen?  Het tempo van de blokjes ligt netjes op een gemiddelde van 1 per week. Als ik deze quilttop ergens in augustus klaar wil hebben zal ik dat tempo toch een beetje op moeten schroeven. Ik ga proberen de komende weken 5 blokjes per week te maken. Met een beetje doorwerken zal dit moeten lukken toch?

Het voordeel van masjien weg voor onderhoud is dat ik eens ben gaan kijken voor een nieuw patch project.  Er zijn een flink aantal mogelijkheden die allemaal hun eigen uitdaging hebben. Iemand suggesties?

Resultaat van de afgelopen weken: 28 - 3 = 25 blokjes te gaan.


4 opmerkingen: