Er ligt een grote bult stofjes in de kast. Er zitten tig ideetjes in m'n hoofd. Beide willen graag verwerkt worden in een quilt. Nou ja, meerdere quilts. Tijd om daar eens wat aan te gaan doen.

Ik ben klaar voor de uitdaging en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van de quiltavonturen als dat ik heb tijdens het maken.

Op de meeste foto's kun je klikken en dan krijg je een vergroting. Anderskleurige woorden kun je ook aanklikken want daar zit een link onder.

Als je langs komt laat je dan (af en toe) een berichtje achter? Deze worden zeer gewaardeerd!

Welkom bij Quilt en Zootjes!

vrijdag 13 december 2013

Wiebertjes Wieberen

Er zit wat schot in mijn versie van LE aka fur entwined. Het wordt nu toch wel erg leuk nu kompas af is, inclusief de ielepielepeuterig kleine cirkeltjes en de taartpuntjes rond het kompas vastgezet zijn. Ik heb het mezelf niet gemakkelijk gemaakt met de kleurenkeuze en het formaat van sommige te appliqueren stukjes is nog steeds genoeg om mij te doen sidderen. Maar het begint vorm te krijgen en ook het uitkiezen van stofjes wordt gemakkelijker.

De wiebertjesrand is een onderdeel waar ik wel over kan blijven zeuren want gut wat zijn die dingen klein ... brrrr. Afgelopen week ben ik driftig aan de slag geweest met het snijden van malletjes op het juiste formaat en de stofjes. Ook tijdens de tweede love entwined bee bij de Ganzerik waar ook Miranda weer aanwezig was. We waren met z'n tweetjes maar het was weer erg gezellig.

De vorige bee was Klaske ijverig aan het wiebertjes plakken en ik dacht wat zij kan dat kan ik ook, gebruik ik die lijmstift ook eens. Het zijn er heul veul geworden maar beetje te veel dan te weinig er komen tenslotte verderop nog 2 wiebertjesranden en ik vind het een rotklus. Ik moet ook nog heul veul plakken en kartonnetjes op maat snijden maar de stoffen wiebertjes zijn zo goed als klaar. Heb ze niet geteld, begin ik niet aan, ben ik te lui voor.

Ik ga de komende tijd ijverig aan de slag om de grote bult wiebertjes te wieberen!

6 opmerkingen:

 1. Nou, je kompas ziet er super geweldig uit. Ook de kleuren zijn prachtig.
  Je wiebert maar lekker verder hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kompas. Veel plezier en geduld bij het wieberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij wordt gewoon prachtig en ......je wiebertjes, daar krijg je straks ook vat op en dan is de rand zo klaar. Fijn weekend Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je wiebertjes, ik moet ook nog 2 randen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar uhh, de vorige keer was ik niet aan het wiebertjes plakken, maar jouw rondjes aan het knippen weet je nog?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Suucces met je wijbertjes hele mooie kleuren heb je gebruikt,bij mij ligt de LE even stil,ja te veel projecten onder handen maar het is zo leuk allemaal.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen